Om mig

Kontakt:

Erika Åberg

erika@wynjaproduktion.seOm mig

Jag heter Erika Åberg och mig kan du anlita som föreläsare, projektledare, skribent, redaktör, faktagranskare, inspiratör, kursledare eller kommunikatör inom slöjd och hantverksområdet.


Jag föreläser gärna om slöjden och dela-kulturen på internet, stickning på internet, svensk ull och textil materiallära. Om kommunikation för föreningar eller mindre företag och hur man mest effektivt använder sig av sociala medier och kombinerar olika plattformar.


Framförallt ägnar jag mig åt stickning, spånad, pappersklipp och papper i stort. Åt ull, broderi och sömnad men även åt skinngarvning och vävning. Jag tar även rena formgivnings- och tillverkningsuppdrag i mån av tid.


Sedan augusti 2014 är jag baserad i Visby på Gotland men är högst mobil, med hjärtat i folkbildningen, lärandeprocesser och förmedlandet av kunskap om handgjort skapande. Jag är författare och utbildad hemslöjdskonsulent. Van pedagog, görare och kunnig inom flera av slöjdens material och tekniker. Jag kan hjälpa dig att styra upp din organisations eller ditt företags kommunikation, kursverksamhet och fortbildning för pedagoger eller företagare inom slöjd och hantverksområdet.


Det kan handla om enstaka inspirationstillfällen, upprepade kurstillfällen eller att lägga upp långsiktiga strategier där jag kan finnas tillgänglig under en längre period


Välkommen med din förfrågan!

//Erika

Copyright Erika Åberg @ All Rights Reserved