Om mig

Kontakt:

Erika Åberg

erika@wynjaproduktion.seOm mig

Jag heter Erika Åberg och är verksam som författare, föreläsare, projektledare, skribent, inspiratör, kursledare, moderator och med kommunikation på olika sätt inom slöjd och hantverksområdet.


Jag föreläser gärna om slöjd, kreativitet, handgjort skapande, textil materiallära, stickning generellt eller specifikt - om inspiration, tradition, material och teknik. Om kommunikation för föreningar eller mindre företag och hur man mest effektivt använder sig av sociala medier och kombinerar olika plattformar.


Framförallt ägnar jag mig åt stickning, spånad, pappersklipp och papper i stort. Åt ull, broderi och sömnad men även åt skinngarvning och vävning. Jag tar även rena formgivnings- och tillverkningsuppdrag i mån av tid.


Sedan augusti 2014 är jag baserad i Visby på Gotland men är högst mobil, med hjärtat i folkbildningen, lärandeprocesser och förmedlandet av kunskap om handgjort skapande. Jag är författare och utbildad hemslöjdskonsulent. Van pedagog, görare och kunnig inom flera av slöjdens material och tekniker. Jag kan hjälpa dig att styra upp din organisations eller ditt företags kommunikation, kursverksamhet och fortbildning för pedagoger eller företagare inom slöjd och hantverksområdet.


Det kan handla om enstaka inspirationstillfällen, upprepade kurstillfällen eller att lägga upp långsiktiga strategier där jag kan finnas tillgänglig under en längre period


Välkommen med din förfrågan!

//Erika

Foto:
Linnea Ronström ur "Sticka, sy & skapa"
Elfrida Nilsdotter Ahlby 
Malin Nuhma ur "Stickat till vardags"
Linnea Ronström ur "Sticka, sy & skapa"